فایلک بانک اطلاعات فایل کشور - ارائه دهنده آدرس فایل های متنوع از فروشگاه های معتبر

محل لوگو

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دانشگاه آزاد

دانشگاه پیام نور

فنی مهندسی

علوم پایه

علوم انسانی

علوم پزشکی

هنر

رویدادها

بازارچه بنر

نمونه سوالات امتحانی

فورکیا

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 47
  • بازدید دیروز : 22
  • بازدید کل : 61215

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی لسیتین در 16 اسلاید


پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی لسیتین در 16 اسلاید

 


پاورپوینت کامل و جامع با عنوان

بررسی لسیتین در 16 اسلاید

 

لسیتین یک لغت یونانی و به معنای زرده تخم مرغ است و علت نامگذاری آن، وجود میزان فراوان لسیتین در زرده تخم مرغ و همچنین کشف این ماده برای اولین بار در زرده تخم مرغ بوده است.
تمامی اعضاء و اندام های بدن برای انجام اعمال خود به انرژی نیاز دارند. مغز نیز از این مسئله مستثنا نیست. مغز برای انجام فعالیت های طبیعی خود به استیل کولین نیاز دارد که منشأ آن از لسیتین می باشد. وقتی لسیتین ازطریق غذا دریافت می شود طی مراحل جذب وهضم به کبد وارد شده ، شکسته و کولین که جزئی از ساختمان لسیتین است از آن جدا می شود که از این کولین آزاد شده بسیاری از مواد حیاتی و ضروری بدن ساخته خواهد شد.

یکی ازنقش های مهم کولین در ساختن استیل کولین است. استیل کولین اهمیت بسیاری برای فعالیت مغز و مرکز حافظه دارد و با بودن استیل کولین، مغز و مرکز حافظه توانایی ضبط و نگهداری صحبت ها، نوشته ها و دیده ها را خواهند داشت و تا زمانی که این ماده حیاتی یعنی استیل کولین ساخته شده از لسیتین به اندازه کافی به مغز برسد ما دچار فراموشی نمی شویم و برعکس در اثر کاهش مقدار استیل کولین به دنبال کمبود لسیتین ، حتی به مدت کوتاه، قدرت حافظه کاهش یافته و فرد قدرت حفظ طولانی صحبت ها و دیده ها را از دست خواهد داد و یا مطالب و مسائل جدید را به سختی به خاطر می سپارد.

لسیتین درعدسجج ، ذرت ، شیر ، زرده تخم مرغ ، تخم آفتابگردان ، جوانه گندم ، بادام زمینی ، آرد جو و سر، کبد «جگر) گوساله و... وجود دارد ولی از همه بیشتر در لوبیای سویا یافت می شود. مقدار لسیتین موجود در لوبیای سویا بسیار بالاتر از لسیتین سایر مواد ذکر شده می باشد و به همین علت در سازمان بهداشت جهانی(WHO) سویا را، سلطان لسیتین معرفی کرده اند. به عبارتی کیفیت لسیتین گرفته شده از سویا از سایر ترکیبات بهتر و بالاتر می باشد.

 

فهرست مطالب:

تعریف لسیتین

ساختار

بیولوژی

فیزیولوژی

عملکرد در بدن

منابع تغذیه ای

تولید صنعتی

هیدرولیز لسیتین

لسیتین و سویا

ویژگی ها و کاربردها

افزودنی غذایی

سازگاری با مکمل‌ های ویژه

 

 


 

        محصولات و فایل های مشابه        

 

فایل ها بر اساس قیمت کم به زیاد دسته بندی شده است . ( مگر اینکه فروشنده فایل پس از ایجاد مطلب افزایش قیمت داده باشد .)

 

  • غنی سازی تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی 7 ص

    فرمت فایل: ورد- Word مرجع فایل - قابل ویرایش ) تعداد صفحه : 7غنی سازی تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی :. صنعت تولید تخم مرغ همواره به عنوان یک صنعت تولیدی بی نظیر در دنیا مطرح بوده است. در حال حاضر دو رویکرد مختلف عمومی و اختصاصی در ارتباط با صنعت تولید ...

  • طرح تولید پودر تخم مرغ 6ص

    تعداد صفحه : 17طرح تولید پودر تخم مرغ تخم مرغ با داشتن انواع ویتامینها و مواد معدنی و یک منبع سرشار از پروتئین از مهم ترین فراوردههای مغذی شناخته شده در طبیعت به شمار میرود . این ماده غذایی بصورتهای مختلف در سبد غذایی مردم کاربرد فراوانی داشته و در تهیه و تولید انواع غذاها , ...

  • غنی سازی تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی

    gt;p gt;فرمت فایل: ورد - Word ( -- قابل ویرایش ) تعداد صفحه : 7غنی سازی تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی :. صنعت تولید تخم مرغ همواره به عنوان یک صنعت تولیدی بی نظیر در دنیا مطرح بوده است. در حال حاضر دو رویکرد مختلف عمومی و اختصاصی در ارتباط با صنعت تولید ...

  • تحقیق در مورد كارآموزی تخم مرغ و ماهي

    تحقیق در مورد كارآموزی تخم مرغ و ماهي

    حجم فایل : 15.5 KB نوع فایل : ورد دانشگاه آزاد اسلامي واحد ابهر- مركز هيدج گزارش كار آموزي : فهرست مطالب عنوان فصل اول آشنايي با مكان كارآموزي فصل دوم: خصوصيات منطقه آدرس وموقعيت فصل سوم: آزمون آموخته ها و نتايج و پيشنهادات فصل چهارم : ضمائم ضمائم: آشنايي كلي با مكان كار آموزي: ...

  • طرح توجیهی و کارآفرینی تولید، بسته بندی و توزیع تخم مرغ

    فرمت فایل: ورد(word) _ قابل ویرایش و بخشی از متن تحقیق - , ( -- قابل ویرایش ) تعداد صفحه : 86 کارآفرینی فرآوری ، بسته بندی و توزیع تخم مرغ نام استاد : نام محقق : کارآفرینی فرآوری ، بسته بندی و توزیع تخم مرغ خلاصه طرح موضوع طرح: فرآوری ، بسته بندی و توزیع مواد غذایی نوع ...

 


® فایلک



 

  انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 64

برچسب های مهم

فایلک بانک اطلاعات فایل

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما