اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا
پاورپوینت کامل و جامع با عنوانبررسی لسیتین در 16 اسلاید
لسیتین یک لغت یونانی و به معنای زرده تخم مرغ است و علت نامگذاری آن، وجود میزان فراوان لسیتین در زرده تخم مرغ و همچنین کشف این ماده برای اولین بار در زرده تخم مرغ بوده است. لسیتین درعدسجج ، ذرت ، شیر ، زرده تخم مرغ ، تخم آفتابگردان ، جوانه گندم ، بادام زمینی ، آرد جو و سر، کبد «جگر) گوساله و... وجود دارد ولی از همه بیشتر در لوبیای سویا یافت می شود. مقدار لسیتین موجود در لوبیای سویا بسیار بالاتر از لسیتین سایر مواد ذکر شده می باشد و به همین علت در سازمان بهداشت جهانی(WHO) سویا را، سلطان لسیتین معرفی کرده اند. به عبارتی کیفیت لسیتین گرفته شده از سویا از سایر ترکیبات بهتر و بالاتر می باشد.
فهرست مطالب: تعریف لسیتین ساختار بیولوژی فیزیولوژی عملکرد در بدن منابع تغذیه ای تولید صنعتی هیدرولیز لسیتین لسیتین و سویا ویژگی ها و کاربردها افزودنی غذایی سازگاری با مکمل های ویژه
محصولات و فایل های مشابه
فایل ها بر اساس قیمت کم به زیاد دسته بندی شده است . ( مگر اینکه فروشنده فایل پس از ایجاد مطلب افزایش قیمت داده باشد .)
® فایلک |
برچسب های مهم