فایلک بانک اطلاعات فایل کشور - ارائه دهنده آدرس فایل های متنوع از فروشگاه های معتبر

محل لوگو

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دانشگاه آزاد

دانشگاه پیام نور

فنی مهندسی

علوم پایه

علوم انسانی

علوم پزشکی

هنر

رویدادها

بازارچه بنر

نمونه سوالات امتحانی

فورکیا

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 42
  • بازدید دیروز : 22
  • بازدید کل : 61210

دانلود پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی گلوکز در 46 اسلاید


دانلود پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی گلوکز در 46 اسلاید

 


 دانلود پاورپوینت کامل و جامع با عنوان

بررسی گلوکز در 46 اسلاید

 

گلوکز :

گلوکز چیست ؟گلوکز همان شکر ساده است که در چرخه بدن انسانها و حیوانات به حالت قند خون در جریان است . بدن ما غذا را تبدیل به انرژی می کند، اگرچه انرژی و کالری ها را از کربوهیدرات ها ، پروتئین ها و چربی ها دریافت می کنیم، منبع اصلی تامین انرژی مان از طریق کربوهیدرات ها است.غذاهای زیادی ترکیبی از کربوهیدرات، پروتئین و چربی دارند . بسته به اینکه چه مقدار از هر کدام درغذاهایمان وجود داشته باشد، سرعت تبدیل شدنشان به کربوهیدرات تغییر می کند .

غذاهایی که این 3 گروه را شامل می شوند :

کربوهیدرات ها :

نان، برنج، ماکارونی، سیب زمینی، سبزیجات ،میوه و شکر، ماست و شیر . بدن ما صددرصد کربوهیدراتی را که مصرف می کنیم به گلوکز تبدیل می کند . این مسئله سطح قند خونمان را درعرض یک تا دوساعت تحت تاثیر قرار می دهد .

پروتئین :

ماهی ،گوشت قرمز، پنیر و کره بادام زمینی ، اگرچه بدمان بخشی از آنچه را که از پروتئین ها دریافت میکنیم، تبدیل به گلوکز می کند ، بیشتر این مقدار گلوکز در کبد ذخیره می شود و وارد چرخه خون نمیشود .

خوردن گوشت تاثیر خیلی کمی روی سطح جریان خون دارد .

چربی :

کره ، سالاد ، آووکادو، روغن زیتون ، کمتر از ۱۰ درصد چربی های مصرفی مان تبدیل به گلوکز می شود .گلوکز مایع که شربت گلوکزهم نامیده می شود در بسیاری از دسرها ، شیرینی جات و ساخت مربا مورداستفاده قرار می گیرد .گلوکز مایع که با نام گلوکز قنادی هم شناخته می شود از هیدرولیز شدن نشاسته ساخته می شود . ذرت به عنوان منبع نشاسته در آمریکا شناخته می شود که به همین خاطر به نام شربت ذرت شناخته شده است ، ولی شربت گلوکز ، از سیب زمینی گندم و برنج ساخته می شود .در حالی که گلوکز به عنوان سوخت بدن شناخته میشود ،مصرف آن به شکل شربت، تاثیر خیلی زیادی روی افزایش انرژی شما نخواهد داشت . گلوکزشکر ساده است . گلوکز به حالت طبیعی در میوه ها و عسل و همچنین در غذاهای فرآوری شده هم وجود دارد .

ارزش غذایی گلوکز :

شاید از لحاظ چربی صفر باشد ولی منبع متمرکزی از کالری ها است .

یک قاشق غذاخوری گلوکز، حدود ۶۲ کالری و 7۱ گرم کربوهیدرات دارد .

 

فهرست مطالب:

تعریف گلوکز

فرمول گلوکز

ساختار گلوکز

فرم حلقوی گلوکز C6H12O6

منابع گلوکز

فرم خطی

ساختار خطی D-گلوکز

فرم حلقوی

واکنش حلقوی شدن

خواص فیزیکی گلوکز

محلول‌ های گلوکز

فاز جامد

فعالیت نوری

گلوکز در بدن انسان

غلظت گلوکز خون

ذخیره گلوکز

دیابت

رابطه گلوکز با دیگر ترکیبات بدن

فرم آلفا و بتای گلوکز

پدیده موتاروتاسیون

واکنشهای گلوکز

اثر اسیدها

اثر بازها

اکسیداسیون

احیا

مشتقات گلوکزی

D- گلوکز آمین

گلوکز-1- فسفات

گلوکز-6- فسفات

گلوکوروینک اسید

گلوکز و متابولیسم

شناساگرها

خصوصیات

ترموشیمی

 

 


 

        محصولات و فایل های مشابه        

 

فایل ها بر اساس قیمت کم به زیاد دسته بندی شده است . (  مگر اینکه فروشنده فایل پس از ایجاد مطلب افزایش قیمت داده باشد .)

 

  • فروکتوز - گلوکز

    تعداد صفحه : 6فروکتوز ایزومر کتوهگزوزی گلوکز ، فروکتوز می zwnj;باشد. فروکتوز ، شیرین zwnj;ترین قند طبیعی است. فروکتوز نیز در بسیاری از میوه zwnj;ها و در عسل وجود دارد. فروکتوز در فرهنگ لاتین به معنی میوه است. شربتهای فروکتوز این شربتها که به نام High Fructos Corn Syrup یا HFCS معروف می باشند در ...

  • تحقیق گلوکز

    فرمت فایل: ورد(word)_قابل ویرایش، بخشی از متن پاورپوینت: : - , ( -- قابل ویرایش ) تعداد صفحه : 11گلوکز گلوکز ، یکی از قندهای مونوساکارید (تک قندی) است که به نامهای D- گلوکز ، D- گلوکوپیرانوز ، قند انگور ( grape Suger )، قند ذرت ( Corn Suger )، دکستروز و سرلوز (Cerelose) نیز نامیده ...

  • پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز 20 اسلاید (2)

    پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز 20 اسلاید (2)

    نام فایل : تولید آنزیمی شربت گلوکز 20 اسلاید (2) فرمت : .ppt تعداد صفحه/اسلاید : 20 حجم : 3612 کیلوبایت بسمه تعالی تولید آنزیمی شربت گلوکزنام استاد:جناب اقای دکتر خورشیدپورعنوان:دلایل استفاده از روش های آنزیمی آنزیم ها ومنابع آنتولید اسیدی ndash;آنزیمی شربت گلوکزتولید آنزیمی ...

  • پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع 28 ص (2)

    پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع 28 ص (2)

    نام فایل : روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع 28 ص (2) فرمت : .ppt تعداد صفحه/اسلاید : 29 حجم : 6058 کیلوبایت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایعارائه دهنده : مونا نصيرياستاد راهنما : جناب دکتر خورشید پورتولید گلوکز :روش شیمیایی تکنولوژی ساده و ارزان روش آنزیمی غیر قابل ...

  • دانلود پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع

    دانلود پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع

    قسمتی از متن................ در داخل کنورتور صورت می گیرد ، در این مرحله محلول نشاسته اسیدی حرارت داده می شود تا عمل هیدرولیز صورت گیرد و گلوکز حاصل گردد. حرارت این مرحله 145-143 درجه سانتی گراد میباشد مدت زمان توقف در این مرحله 15 دقیقه است sect;نشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است ...

 


® فایلک



 

  انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 377

برچسب های مهم

فایلک بانک اطلاعات فایل

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما