اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا
دانلود پاورپوینت کامل و جامع با عنوانبررسی گلوکز در 46 اسلاید
گلوکز :گلوکز چیست ؟گلوکز همان شکر ساده است که در چرخه بدن انسانها و حیوانات به حالت قند خون در جریان است . بدن ما غذا را تبدیل به انرژی می کند، اگرچه انرژی و کالری ها را از کربوهیدرات ها ، پروتئین ها و چربی ها دریافت می کنیم، منبع اصلی تامین انرژی مان از طریق کربوهیدرات ها است.غذاهای زیادی ترکیبی از کربوهیدرات، پروتئین و چربی دارند . بسته به اینکه چه مقدار از هر کدام درغذاهایمان وجود داشته باشد، سرعت تبدیل شدنشان به کربوهیدرات تغییر می کند . غذاهایی که این 3 گروه را شامل می شوند : کربوهیدرات ها :نان، برنج، ماکارونی، سیب زمینی، سبزیجات ،میوه و شکر، ماست و شیر . بدن ما صددرصد کربوهیدراتی را که مصرف می کنیم به گلوکز تبدیل می کند . این مسئله سطح قند خونمان را درعرض یک تا دوساعت تحت تاثیر قرار می دهد . پروتئین :ماهی ،گوشت قرمز، پنیر و کره بادام زمینی ، اگرچه بدمان بخشی از آنچه را که از پروتئین ها دریافت میکنیم، تبدیل به گلوکز می کند ، بیشتر این مقدار گلوکز در کبد ذخیره می شود و وارد چرخه خون نمیشود . خوردن گوشت تاثیر خیلی کمی روی سطح جریان خون دارد . چربی :کره ، سالاد ، آووکادو، روغن زیتون ، کمتر از ۱۰ درصد چربی های مصرفی مان تبدیل به گلوکز می شود .گلوکز مایع که شربت گلوکزهم نامیده می شود در بسیاری از دسرها ، شیرینی جات و ساخت مربا مورداستفاده قرار می گیرد .گلوکز مایع که با نام گلوکز قنادی هم شناخته می شود از هیدرولیز شدن نشاسته ساخته می شود . ذرت به عنوان منبع نشاسته در آمریکا شناخته می شود که به همین خاطر به نام شربت ذرت شناخته شده است ، ولی شربت گلوکز ، از سیب زمینی گندم و برنج ساخته می شود .در حالی که گلوکز به عنوان سوخت بدن شناخته میشود ،مصرف آن به شکل شربت، تاثیر خیلی زیادی روی افزایش انرژی شما نخواهد داشت . گلوکزشکر ساده است . گلوکز به حالت طبیعی در میوه ها و عسل و همچنین در غذاهای فرآوری شده هم وجود دارد . ارزش غذایی گلوکز :شاید از لحاظ چربی صفر باشد ولی منبع متمرکزی از کالری ها است . یک قاشق غذاخوری گلوکز، حدود ۶۲ کالری و 7۱ گرم کربوهیدرات دارد .
فهرست مطالب: تعریف گلوکز فرمول گلوکز ساختار گلوکز فرم حلقوی گلوکز C6H12O6 منابع گلوکز فرم خطی ساختار خطی D-گلوکز فرم حلقوی واکنش حلقوی شدن خواص فیزیکی گلوکز محلول های گلوکز فاز جامد فعالیت نوری گلوکز در بدن انسان غلظت گلوکز خون ذخیره گلوکز دیابت رابطه گلوکز با دیگر ترکیبات بدن فرم آلفا و بتای گلوکز پدیده موتاروتاسیون واکنشهای گلوکز اثر اسیدها اثر بازها اکسیداسیون احیا مشتقات گلوکزی D- گلوکز آمین گلوکز-1- فسفات گلوکز-6- فسفات گلوکوروینک اسید گلوکز و متابولیسم شناساگرها خصوصیات ترموشیمی
محصولات و فایل های مشابه
فایل ها بر اساس قیمت کم به زیاد دسته بندی شده است . ( مگر اینکه فروشنده فایل پس از ایجاد مطلب افزایش قیمت داده باشد .)
® فایلک |
برچسب های مهم