اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا
پاورپوینت کامل و جامع با عنوان سترون سازی و ضد عفونی کردن در 21 اسلاید
سِتَروَن کردن* یا استریل کردن (cetarvan)(به انگلیسی: sterilization) فرایندی است که میکروارگانیسمها و عوامل انتقال دهنده آنها از جمله قارچ، باکتری٬هاگ باکتری و ویروس را از سطح اجسام از بین میبرد. فراینداستریل کردن بسته به جنس تجهیزات نیازمند به استریلیزاسیون شامل روشهای گرماییخشک(فوور)، گرماییمرطوب(اتوکلاو)، شیمیایی، رادیواکتیو(پرتوگاما) و فیلتراسیون میشوند استریل یا سترون به معنی کاملاً عاری از باکتری یا قارچ یا ویروس یا دیگر میکروارگانیسمهای بیماریزا و غیربیماریزا (در مورد اشیای بیجان) است. هدف از استریل کردن جلوگیری از انتقال عفونت است. تعریف استریلیزاسیون در پزشکی با محیط و مواد غذایی متفاوت است. ضریب SAL* سطح اطمینان استریل بودن را نشان میدهد. در علم پزشکی یعنی از ۱۰۰۰۰۰۰ ذره موجود در بسته استریل اگر یک میکروارگانیسم زنده وجود داشته باشد، آن استریل محسوب میگردد. در مواد غذایی و محیط این عدد بیشتر است. ضد عفونی کردنضد عفونی کردن از بین بردن باکتری یا قارچ یا ویروس یا دیگر میکروارگانیسمهای بیماریزا در سطح وسایل و تجهیزات مختلف است. در عمل ضدعفونی معمول که توسط موادی همچون الکل، هیپوکلریت سدیم و پوویودین یددار اجام میگیرد همه اجزاء میکروارگانیسم از جمله اندواسپور یا پریونها کشته نمیشوند و در کارهای حساس مانند جراحی، دندانپزشکی و غیره از روش استریل کردن استفاده میشود. سطح ضدعفونی به انواع سطح بالا، سطح متوسط و سطح پایین تقسیم میشوند. روشهای استریلیزاسیونروشهای رایج سترون کردن عبارتند از:
فهرست مطالب: مقدمه روشهاي سترون كردن سترون كردن به كمك جوشاندن سترون كردن به كمك شعله روش تنداليزاسيون روش سترون كردن به كمك گرماي خشك زمان لازم برای از بین رفتن هاگ باکتریهای مختلف در دماهای متفاوت سترون كردن به كمك گرماي مرطوب تاثیر فشار مطلق بخار بر دمای سترون سازی ارزيابي دقت روش سترون سازي سترون كردن به كمك پرتو دهي سترون كردن به كمك گازهاي شيميايي مواد شيميايي ضد عفوني كننده طبقه بندي مواد ضد عفوني كننده و...
® فایلک |
برچسب های مهم